05:22h. Dilluns, 22 Gener de 2018

Bonpreu Esclat, dóna suport a la Fundació Aspros per la pràctica de l'esport

Manel Prat, Enric Herrera amb l’atleta olímpic Jackson Quiñónez
Manel Prat, Enric Herrera amb l’atleta olímpic Jackson Quiñónez

La quarta edició de la cursa Nosaltres també podem, que impulsen els usuaris de les llars-residències de la Fundació Aspros, comptarà amb el suport de la cadena de supermercats Bonpreu Esclat. Ambdues entitats han signat aquest dijous un acord de col·laboració per la convocatòria esportiva que tindrà lloc el diumenge 17 de setembre al Parc de l'aigua de Lleida. Els organitzadors i patrocinadors han lliurat la primera samarreta a l’atleta olímpic Jackson Quiñónez.

S’ha previst diverses modalitats per participar-hi: la de 5 km per fer caminant i per gaudir-la tota la família, la de 5 km o 10 km per fer-la corrent i adreçada a categories infantil, sènior i veterans. També es contemplen recorreguts adaptats per a categories inferiors com P3, P4 o P5, prebenjamí, benjamí i aleví. Es distingiran els sexes en totes les categories. Hi haurà premis per als primers classificats i obsequis per a tots els participants. I per completar l’esdeveniment, de caràcter festiu, s’ha preparat una jornada amb animació per als més petits, classes d’escalfament i estiraments i moltes sorpreses més, com ara inflables, o una botifarrada per a tots els participants. 

Les inscripcions ja poden formalitzar-se al web de Fundació Aspros http://aspros.cat/cursa-2017/  

L’organització compta amb 25 usuaris i professionals de Fundació Aspros, a més d’un centenar de voluntaris que s’encarregaran de tota la logística del dia, una jornada lúdica. Tots els beneficis obtinguts es destinaran al desenvolupament d’activitats esportives per als usuaris de Fundació Aspros.