22.05.2018 |
Territoris.cat

El Pallars Jussà es vol consolidar com a destinació turística d'excel·lència

Representants polítics que van presentar la guia al Palau Robert de barcelona
Representants polítics que van presentar la guia al Palau Robert de barcelona
El Pallars Jussà es vol consolidar com a destinació turística d'excel·lència

Vine al Pallars. Viu el Jussà, plataforma que aglutina 94 productors i empresaris del sector de la restauració i el turisme, va presentar aquest dimecres un pla per contribuir a posicionar el Pallars Jussà com a destinació turística de qualitat i proximitat i desestacionalitzar-la.

La plataforma va presentar la guia d'activitats 2017-2018, que recull informació sistematitzada i detallada d'allotjaments, oficines de turisme i inclou una proposta de 58 activitats variades i per a tots els públics per descobrir la comarca. Amb l'objectiu de desestacionalitzar l'afluència de visitants,

Vine al Pallars. Viu el Jussà, ofereix activitats durant tots els mesos de l'any i 25 de les 58 activitats proposades es poden realitzar durant les quatre estacions. La guia està disponible en català, castellà, anglès i francès i destaquen propostes per descobrir la natura, elaboració de raiers, recorregut pels pobles ensorrats, visites a museus, monuments, monestirs i cellers, entre moltes altres activitats.

En tres anys s'ha incrementat en un 20% les pernoctacions en els allotjaments de la zona i en 2016 s'ha doblat el nombre d'activitats contractades als adherits a la plataforma, que està formada per 21 restaurants, 34 allotjaments, 21 empreses proveïdores d'activitats i 18 productors locals.

Els visitants són turistes de Barcelona, seguits dels de Lleida i Girona, tot i que també hi ha visitants d'Espanya i Europa.

Comentarios