22.05.2018 |
Territoris.cat

Castellnou de Seana prepara nova edició de la Copa Rodi Michelin de Dirt Track

Mig centenar de pilots disputaran un campionat que obre la porta del Superprestigio Dirt Track del 17 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona

Copa Rodi&Michelin en el circuit de Dirt Track de Castellnou de Seana
Copa Rodi&Michelin en el circuit de Dirt Track de Castellnou de Seana
Castellnou de Seana prepara nova edició de la Copa Rodi Michelin de Dirt Track

Castellnou de Seana continua fidel a la seva cita motociclista, i ja en van dinou, amb una nova prova de la Copa Rodi&Michelin de Dirt Track. Es tracta de la tercera prova que el municipi del Pla d'Urgell acull d'ençà que es va inaugurar el circuit permanent.

Cartell Dirt TrackLa competició se celebrarà el dissabte 24 de setembre, i els motors començaran a bramar a partir de les deu del vespre quant mig centenar de pilots es col·loquin en la grella de sortida per aconseguir una bona puntuació en la Copa de Dirt Track.

Encara que la prova de Castellnou de Seana no decidirà el resultat de la temporada, les primeres posicions de la classificació són força ajustades entre Jaume Gaya, Ferran Cardús i Ferran Satre, que la competitivitat i l'espectacle estan assegurats. Cal destacar que els vuit primers classificats de la Copa Rodi&Michelin tindran una plaça assegurada en el Superprestigio Dirt Track que se celebrarà el 17 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

El circuit permanent de Dirt Trck de Castellnou s'ha convertit en punt de trobada dels pilots catalans de l'especialitat, que utilitzen la instal·lació per als seus entrenaments. Cada mes, al voltant d'una trentena de pilots utilitzen el circuit del Pla d'Urgell per preparar les competicions.

Comentarios