03:59h. Dijous, 26 d'Abril de 2018

El circuit BMX de Vila-sana continua formant campions nacionals

El circuit del Pla d'Urgell s'ha convertit en un autèntic centre de tecnificació en l'àmbit de tot l'Estat per un gran nombre de pilots que es preparen per a les competicions

Els guanyadors del campionst d'Espanya celebrat a Terrassa
Els guanyadors del campionst d'Espanya celebrat a Terrassa

Marc Tugues amb un dels eus alumnesEn el campionat estatal de BMX, que es va celebrar el passat cap de setmana a Terrassa, els corredors entrenats pel tècnic Marc Tugues al circuit del Pla d'Urgell han aconseguit 4 primeres posicions d'Espanya, 2 segones i una tercera posició. A això hi hem de sumar, dues quartes posicions, una cinquena i una sisena posició i, finalment, dues setenes. En total, 13 finalistes que han sumat 7 pòdiums, una veritable fita, ja que, segons el mateix Tugues, és la primera vegada que un entrenador aconsegueix posar tants pilots en les primeres posicions.

Amb aquests resultats el circuit de BMX de Vila-sana es consolida com una de les instal·lacions preferides pels millors pilots de l'àmbit estatal, que constaten la bona tecnificació que els ofereix la instal·lació del Pla d'Urgell.

El circuit compta actualment amb gairebé dos-cents socis interessats en la pràctica del BMX, un interès que es combina amb l'oferta d'activitats extraescolars dels centres educatius, en la que hi participen una seixantena de nens i nenes.