Mireia Sosa i Ricard Pastó s'adjudiquen el campionat de Catalunya de Marató i Mitja Marató

Els maratonians campuions de Catalunya Mireia Sosa i Ricard Pastó
photo_camera Els maratonians campuions de Catalunya Mireia Sosa i Ricard Pastó

L'Associació Atlética Xafatolls va aconseguir el passat cap de setmana un dels palmarès més destacats en els Campionats de Catalunya de Mitja Marató i Marató que es van celebrar a Empúries i Sant Cugat respectivament.

Ricard Pastó en el pódium maratoniàDiumenge se celebrava a Empúries el Campionat de Catalunya de Marató, la prova estètica que va tenir nom lleidatà amb el triomf absolut de l'atleta dels Xafatolls Mireia Sosa. L'èxit femení es va completar amb el pòdium de Josep Llovera en la categoria M50, i els subcampionats de Josep Gardeñes en la categoria M40, i Ramon Trullols en la M45.

El cap de setmana atlètic es traslladava a Sant Cugat, escenari del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, que també portava nom del Pla d'Urgell, en aquest cas el de Ricard Pastó, que sota la marca dels Xafatolls, no tan sols es proclamava campió absolut de la prova barcelonina, sinó que aconseguia ser el millor mig maratonià de Catalunya.

El Palmarès de la Mitja Sant Cugat, la completaven Rosa Mari Carulla que se situava en segona posició de la prova. la competició també va tenir protagonisme lleidatà, amb el triomf del linyolenc Àlex Tassies com a subcampió de la categoria M45 i la victòria de Laura Bota en la categoria S35.