Els atletes de l'A.A. Xafatolls aconsegueixen dos podis al Campionat de Catalunya de Clubs

L'equip aleví femení va aconseguir la segona posició, mentre que els integrants del benjamí masculí van obtenir el tercer lloc

2 podis de l'A.A.Xafatolls al Campionat de Catalunya de Clubs texte
photo_camera L'equip aleví femení va aconseguir la 2a posició, a tan sols 10 punts de la medalla d'or

L'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa va ser present el cap de setmana passat al Campionat de Catalunya per Clubs al Prat de Llobregat amb la participació de tres equips: benjamí masculí, benjamí femení i aleví femení, dos dels quals van acabar pujant a podi.

Dissabte, va ser el torn per a l'equip aleví femení, que va aconseguir la 2a posició, a tan sols 10 punts de la medalla d'or, després de les magnífiques actuacions de les 12 alevines a les tretze proves que havien de realitzar a la convocatòria. Així, a la prova 2.000 metres marxa hi va participar la Clàudia Sánchez, a llançament de disc la Paula Cambero, a salt d'alçada la Marta Bosch, a 2.000m.ll. la Maria Díaz, a llançament de pilota la Carla Guillén, a salt de perxa la Julia Paula Nístor, a 600m.ll. l'Aran Badia, a 60m.t. la Mar Serrano, a 60m.ll. la Mariona Garcia, a llançament de pes l'Alba Potrony, a salt de llargada la Raquel Besolí, al relleu de 4x60m la Mariona, la Mar, la Júlia Paula i l'Alba, i al 3x600 la Carla, l'Aran i la Júlia Solé

Diumenge l'A.A.Xafatolls va estar representada per un equip masculí i un de femení en la categoria Benjamí.

Dissabte vinent, l'associació participarà en la Prèvia del Campionat de Catalunya a Castellar del Vallès amb més de 30 atletes

Pel que fa a l'equip benjamí masculí, el conjunt va aconseguir la tercera posició amb la participació del conjunt en set proves. Els atletes benjamins van ser: Carles Grañó a 1.000m marxa, Jan Tomàs a salt d'alçada, Roger Abós a llançament de pilota, David López a salt de llargada, Nil Caba 60m.ll., Nil Solé a 1.000m.ll. i al relleu 4x60m el David, Nil C., Jan i Nil S.

L'equip femení, format per sis benjamines, es va quedar a les portes del podi amb una quarta posició i a tan sols cinc punts de les terceres. En aquest cas, Laia Aixalà va participar als 1.000m marxa, Daryeen Karcz a llançament de pilota, Carlota Niubó a salt de llargada, Maria March a 60m.ll, Karla Díaz a 1.000m.ll., Júlia Stolarczyk a salt d'alçada i al relleu 4x60m la Maria, Carlota, Karla i Júlia

El club, que es va mostrar molt satisfet dels resultats, també hi serà present dissabte vinent a la Prèvia del Campionat de Catalunya a Castellar del Vallès, on estarà representat per més de 30 atletes.