22.05.2018 |
Territoris.cat

La patinadora del CP Mollerussa va compartir pòdium amb Pere Marsinyach i els germans Wis

Nerea i Javier Wis van mantenir la seva hegemonia al llarg de tot el campionat que es va materialitzar el cap de setmana a Mollerussa, amb un merescut primer lloc

Mònica Gimeno, del CP Mollerussa Pla d'Urgell, va demostrar un cop més que continua essent el referent
Mònica Gimeno, del CP Mollerussa Pla d'Urgell, va demostrar un cop més que continua essent el referent
La patinadora del CP Mollerussa va compartir pòdium amb Pere Marsinyach i els germans Wis

La patinadora del club amfitrió Mónica Gimeno va demostrar que continua essent el referent del patinatge artístic, a la demarcació de Lleida i a Catalunya. L'actual campiona europea va revalidar el vuitè Campionat d'Espanya que es va celebrar aquest cap de setmana a Mollerussa. Una competició organitzada pel CP de la capital del Pla d'Urgell i patrocinada pel servei oficial SEAT, Auto Nayox, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa.

Mònica Gimeno, del CP Mollerussa Pla d'Urgell, va demostrar un cop més que continua essent el referent després d'un programa llarg sense errors i amb un festival de salts triples. Si existeix la perfecció en el patinatge artístic, aquest dissabte Gimeno l'ha fregat. L'actuació de la patinadora li va valer per aconseguir dues 10 en la nota A i cinc 10 en la B.

Si existeix la perfecció en el patinatge artístic, aquest dissabte Gimeno l'ha fregat

La campiona europea i patinadora del CP Mollerussa Mònica GimenoLa classificació del nacional es va completar amb la medalla d'argent per a Aida Vietes, del CPA Maxia, després d'un programa llarg ple d'arpa i força. La gallega va aconseguir els primers 9 de la tarda en la nota B. Finalment, Carla Nonell, del CP Polinyà, va pujar al tercer lloc després de realitzar un programa llarg més que correcte.

En categoria masculina, Pere Marsinyach aconseguia la medalla d'or després d'un gran programa llarg. El patinador del Foment Cardoní va remuntar des de la tercera plaça, en les prèvies, amb notes que han arribat fins al 9,8. Segona plaça per a Sergio Canales, de l'UP Rivas, que debutava en la categoria sènior. El madrileny va realitzar un bon campionat. Tercera plaça per a Llorenç Álvarez, del CPA Ripollet, el català va arrancar amb força, situant-se en el primer lloc en les prèvies, però es va haver de conformar amb el bronze.

El patinador del Foment Cardoní va remuntar des de la tercera plaça, en les prèvies, amb notes que han arribat fins al 9,8

Campionat Espanya patinatge patrocinat pel servei oficial SEAT AUTO NAYOXFinalment, en Parelles Artístic, els germans Nerea i Javier Wis, s'han alçat amb el triomf després d'un bon programa llarg. La parella del Sant Feliu CH ha realitzat un exercici molt complet. Segona plaça per a Berta Vaquer i Marc Pañero, de l'Arenys de Munt, que aconsegueixen una merescuda medalla de plata en el seu primer any en la categoria sènior. La parella ha realitzat un programa llarg en el qual ha destacat la seva coreografia. Bronze per a Elisenda Prat i Artur Balagué, del CPA Olot.

Comentarios