Ricard Pastó i Rosamari Carulla s'imposen al miler d'atletes de la Mitja Marató de Mollerussa

Dissabte es van celebrar les curses infantils al Parc Municipal, en què els prop de 400 inscrits van ser obsequiats amb una samarreta tècnica i berenar, a més d’una bossa amb material escolar per als que van fer podi

sortida 0 (Copiar)
photo_camera El recorregut parteix de la carretera de Miralcamp i circula pels termes de Mollerussa i Golmés

Pels organitzadors de la Mitja Marató de Mollerussa ja és un fet habitual superar el miler de participants, la prova del Pla d'Urgell que forma part de les Mitges de Ponent, representa un referent de l'Atletisme que està a punt de commemorar tres dècades. Les inscripcions corresponien a 570 participants en la distància de la Mitja Marató, mentre que 204 ho han fet a la dels cinc quilòmetres i 307 en les curses infantils.

primer home (Copiar)La prova la van dominar els atletes de la comarca Ricard Pastó i Rosamari Carulla, malgrat que amb el seu triomf no van poder superar el record de la competició que se situava en 1.05.14 (1992) en categoria masculina i en 1.15.42 (2007) en femenina. Pel que fa a la distància de cinc quilòmetres els guanyadors han estat Oussama Ouchati i Mari Sanfeliu.

En la cursa llarga han seguit a Pastó, Carles Montllor del Castillejo&Cáceres RC, i Sancho Ayala del Fondistes Solsonès. En aquesta mateixa categoria, destacar el magnífic temps de Jordi Torné del Llimasoles, que ha completat el recorregut en cadira de rodes. En la categoria femenina van acompanyar a Carulla en el pòdium, Carme Tort del CA Manresa, i Raquel Marqués del Hinaco Monzón.

Rosamari CarullaPel que fa a la prova de 5 quilòmetres, Oussama Ouchati (Avinent Manresa) s'ha imposat en homes amb un crono de 16,24, seguit de dos representants de la JA Arbeca: Roger Estradé, segon amb 16,34, és a dir, a 10 segons, i Roger Martí, tercer amb 16,45. En dones, victòria de Mari Sanfeliu (Logiesport-La Guineu) amb 20,36, pel davant de Joana Tomé (Xafatolls), segona amb 20,52, i d'Anna Serra, també del club amfitrió, tercera amb 21,51.

El recorregut de la Mitja Marató, que també ha creuat el terme municipal de Golmés, ha estat majoritàriament urbà  i ha coincidit en una part amb el de la cursa de 5 quilòmetres.

El dissabte es va celebrar la 5a Fira del Corredor, que enguany va comptar amb una desena de parades que es van ubicar al Pavelló Onze de Setembre durant tota la tarda. També dissabte es van celebrar les curses infantils al Parc Municipal, en què els prop de 400 inscrits van ser obsequiats amb una samarreta tècnica i berenar, a més d'una bossa amb material escolar per als que van fer podi.