15:51h. Dimecres, 21 Març de 2018

Autotrac inaugura la 28a edició amb confiança en la recuperació econòmica

La fira de l'automòbil i la maquinària usada de Mollerussa obre portes amb una exposició de 373 cotxes i la millor exposició de maquinària agrícola

 

El delegat territorial del Govern Ramon Farré inaugura la Fira Autotrac de Mollerussa
El delegat territorial del Govern Ramon Farré inaugura la Fira Autotrac de Mollerussa

Fira de Mollerussa ha inaugurat la 28a edició de la fira d'automòbil i maquinària agrícola usada, Autotrac aquest divendres, amb la confiança de poder arribar a superar els 1,6 milions d'euros de la passada edició. Una percepció que bé donada pels bons resultats de les vendes de la passada Fira de Sant Josep, segons va explicar el president de l'ens firal i alcalde de Mollerussa Marc Solsona.

L'alcalde ha fet aquestes declaracions en el marc de l'acte inaugural, que va estar presidit pel delegat territorial del Govern Ramon Farré, qui va dir que les converses que havien tingut amb els expositors reflectien la confiança en la recuperació, i en les expectatives de vendes del cap de setmana.

Inauguració de la Fira Autotrac de MollerussaAutotrac presenta al llarg del cap de setmana una oferta de més de 373 cotxes i una àmplia varietat de maquinària agrícola i tractors de segona mà, essent l'única de l'estat en el segment agrícola, el que la diferencia i la converteix en referent.

Segons el president de Fira de Mollerussa, el sector agrícola ha incrementat l'oferta respecte a l'any passat, presumiblement motivat per les darreres pluges que han animat al sector, i pel que fa al sector automobilístic, els bons resultats de Sant Josep també incrementen el parc d'usat que és la sortida habitual d'Autardor i Autotrac, les dues fires mollerussenques d'aquest àmbit.

Per la seva banda el director de l'ens firal Poldo Segarra va explicar que les xifres de Sant Josep van marcar una tendència en l'adquisició de vehicles de gamma més alta, símptoma d'una representativa recuperació econòmica, i per aquest motiu el ventall de cotxes que presenta Autotrac també ha pujat el llistó de la qualitat. Tot i així els preus continuen essent força atractius i l'oferta molt variada.

Cal recordar que els expositors i Fira de Mollerussa sortejaran 3.000 euros entre totes les persones que comprin un cotxe durant el cap de setmana.