15:56h. Dimecres, 21 Març de 2018

Les Borges Blanques acull una nova edició de Fira Mascotes

Com a activitats addicionals d'enguany, està prevista l'exhibició canina de defensa, protecció contra la violència de gènere, guàrdia i custòdia

Participants de la III edició Mascotes Borges
Participants de la III edició Mascotes Borges

Les Borges Blanques obrirà les portes de la quarta edició de Fira Mascotes aquest diumenge 2 d'octubre, amb un ampli ventall de propostes pels animals de companyia i els seus propietaris. Un certamen que se celebrarà a l'hort del Rabasser a partir de dos quarts de deu del matí.

Cartell IV edició Mascotes BorgesLes activitats començaran amb un esmorzar popular, mentre els participants en la Canicross duran a terme el control veterinari imprescindible per participar en la prova. Els animals inscrits de tenir com a mínim un any, el dia abans de la carrera, i un màxim de deu anys. Per a poder participar, cal fer inscripció prèvia via e-mail a promocioeconomica@lesborgesblanques.cat, data límit fins al divendres 30 de setembre.

Pel que fa a les curses, es distribuiran en tres categories: Infantil 1 (P3 A P5) amb un circuit de 150 metres, Infantil 2 (1r a 6è) 300 metres i Adults amb un circuit de 6 km. Com a requisit, tots els nens de la categoria infantil hauran d'anar acompanyats d'un adult.

El programa inclou el tradicional concurs de bellesa canina que es durà a terme a partir de les 11 del migdia, A partir de tres quarts de 12 del migdia el certamen ha organitzat una exhibició canina de defensa, protecció contra la violència de gènere, guàrdia i custòdia.

Com a novetat, Fira Mascotes inclourà una exhibició de cavalls, doma vaquera i treball de camp amb Garrocha, una activitat que tindrà lloc a un quart d'una i que donarà pas al lliurament de trofeus de les activitats de la jornada.

Fira Mascotes, està organitzat per la regidoria de promoció Econòmica, Fires i Mercats del consistori de les Borges Blanques juntament amb diverses empreses del sector dels animals i en col·laboració amb la Diputació de Lleida.