04:36h. Dimarts, 24 d'Abril de 2018

Les Borges rep el premi a la Innovació de les Fires de Catalunya

Per les missions comercials i de promoció que es van portar a terme a la Fira de l'Oli i que van atreure distribuïdors així com escriptors i periodistes de prestigi internacional

La coordinadora d'actes firals recollint el premi a la Innovació de Fires de Catalunya
La coordinadora d'actes firals recollint el premi a la Innovació de Fires de Catalunya

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha recollit aquest dijous el guardó de la 12a edició dels Premis Innovació de les Fires de Catalunya, per la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra, guardons atorgats per la Generalitat i lliurats en el marc del 23è Congrés de Fires celebrat aquest 23 i 24 de novembre a Olot.

El jurat ha valorat la Missió Comercial Inversa que va aconseguir portar a les Borges Blanques, distribuïdors de productes agroalimentaris de diferents indrets de la Unió Europea així com la Missió de Promoció Internacional que va atreure escriptors, periodistes i bloggers de prestigi internacional, segons fonts de l'organització firal de la capital de les Garrigues.

També s’ha tingut en compte l’aposta que s’ha dut a terme per la innovació i la qualitat que ha aconseguit resultats excel·lents amb mitjans modestos. El premi consisteix en un trofeu i un diploma que acredita a les entitats guardonades.

Aquest reconeixement s’afegeix a la decisió de la Junta Directiva de la Federació de Fires de Catalunya de nomenar les Borges com ciutat escollida per acollir el 24è Congrés de Fires de Catalunya prevista per a la segona quinzena de novembre del 2017.