16:54h. Dissabte, 24 Març de 2018

Els expositors corroboren l'alt nivell qualitatiu de la Fira Expoclàssic de Mollerussa

Expoclàssic va clausurar aquest diumenge la vint-i-unena edició amb un balanç positiu i amb clars signes de recuperació, tant pel que fa a la participació, com respecte al registre de públic, amb prop dels 10.000 visitants

Trobada de motos clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic
Trobada de motos clàssiques en el marc de la Fira Expoclàssic

Prop d'un 70% dels expositors participants en la fira Expoclàssic de Mollerussa que s'ha celebrat aquest cap de setmana, han valorat com a bé o molt bé el nivell organitzatiu del saló, xifra que corrobora la qualitat dels certàmens de la capital de Pla d'Urgell, segons ha opinat aquest matí el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, en el seu balanç del certamen.

Imatge d'Expoclàssic 2016Expoclàssic ha clausurat aquest diumenge la vint-i-unena edició amb un balanç positiu i amb clars signes de recuperació, tant pel que fa a la participació, amb 51 paradistes al Mercat de l'Accessori i una desena més a la Secció de Venda de Cotxes i Motos, com respecte al registre de públic, amb prop dels 10.000 visitants, en una bona afluència de gent tant dissabte com diumenge.

D'altra banda, el diumenge es va dur a terme la Trobada de Motos Clàssiques amb un recorregut d'uns 80 quilòmetres per municipis veïns a Mollerussa i amb parada a Torregrossa. La concentració, organitzada conjuntament amb l'Associació Motos Clàssiques Ponent, va reunir en la vint-i-tresena edició una setantena d'inscrits, els quals prèviament a la sortida han gaudit d'un esmorzar. A la tornada s'ha realitzat el ja tradicional sorteig d'obsequis entre els participants.