15:58h. Dimecres, 21 Març de 2018

Fira de Mollerussa clausura Autotrac esperant haver superat el centenar de vehicles venuts

La Fira de referència de vehicles i maquinària de segona mà va rebre aquest cap de setmana més de 16.000 visitants, més del 25% de fora de la demarcació de Lleida

La Fira Autotrac incrementa l'exposició de maquinària agrícola
La Fira Autotrac incrementa l'exposició de maquinària agrícola

La Fira Autotrac de Mollerussa va tancar portes aquest diumenge amb la percepció que s'han superat el centenar de vehicles venuts, així ho va manifestar el director de l'ens firal Poldo Segarra en l'acte de clausura del certamen. La xifra definitiva es donarà a conèixer en els pròxims dies, quan es faci el recompte de les butlletes dels participants en el sorteig dels 3.000 euros, que corresponen als compradors de vehicles.

Autotrac espera superar el centenar de vehicles venutsSegarra va afegir que gairebé un 25% dels visitants que han passat aquest cap de setmana per la Fira Autotrac de Mollerussa procedien de fora de la demarcació de Lleida, xifra que suposa un increment respecte a la dada de l'any passat (20%) i que consolida la tendència a l'alça de visitants de les províncies de Barcelona i Tarragona dels darrers anys.

La bona climatologia del cap de setmana ha contribuït al bon registre pel que fa a l'afluència de visitants, els quals s'han xifrat des de l'organització en unes 16.000 persones.

Pel que fa al desenvolupament del certamen, Segarra va fer un balanç positiu i va parlar de bons resultats amb contactes i vendes tant respecte a la maquinària com al sector automobilístic.

Autotrac va inaugurar la vint-i-vuitena edició el divendres 15 d'abril, presentant una oferta de 373 cotxes, 118 tractors, així com recol·lectores i caravanes, de 37 firmes expositores.