09:34h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

Fira de Mollerussa preveu tancar l'any amb un volum de vendes de 8 milions d'euros

Mollerussa celebra aquest cap de setmana la Fira Autotardor, el certamen dedicat als cotxes, camions i maquinària de segona mà

La fira Autotardor de Mollerussa exposa més de 355 vehicles
La fira Autotardor de Mollerussa exposa més de 355 vehicles

Fira de Mollerussa preveu tancar l'any amb un volum de vendes que superarà els vuit milions d'euros, xifra referent a l'àmbit dels certàmens del sector automobilístic, Saló de l'Automòbil, Autotrac i Autotardor. Així o va explicar el president de l'ens firal i alcalde de Mollerussa Marc Solsona, en el marc de l'acte inaugural de la Fira Autotardor, que va tenir lloc aquest divendres.

L'acte inaugural va estar presidit pel Secretari General de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, qui va fer un recorregut pel recinte firal, acompanyat de les autoritats i interessant-se per les expectatives dels expositors d'Autotardor.

Els camions tornen a AutotardorMarc Solsona ha destacat la qualitat i preus competitius de l'Autotardor d'enguany, que ha obert amb la participació de 24 expositors i una superfície ocupada de gairebé 20.000 metres quadrats, entre els Mostra de vehicles industrials a AutotardorPavellons Firals, amb un parc expositiu de 355 cotxes d'ocasió a la venda amb preus que oscil·len entre els 1.500 i els 40.000 euros, i el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària agrícola, furgonetes i camions, un sector aquest darrer que torna a ser present enguany a la fira.

Per la seba banda, Falcó va dir que Mollerussa exerceix la seva capitalitat, també des de la Fira.

El director de l'ens firal, Poldo Segarra, va mostrar la seva satisfacció per les primeres operacions i ha destacat la varietat de models i preus dels cotxes exposats.

Recordar que com a al·licient de venda, Fira de Mollerussa, juntament amb els expositors d'automoció, realitzen un sorteig d'un premi de 3.000 euros entre els compradors d'un cotxe durant la fira.