09:51h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

L’innovador format de la fira Mollerussa E-Vents sedueix expositors i visitants

L'espai expositiu es complementa amb un ampli programa d’activitats i propostes lúdiques que tenen com a objectiu la interacció amb el visitant.

Mollerussa Fira E-vents, espai de desfilades
Mollerussa Fira E-vents, espai de desfilades

Expositors i visitants han aprovat amb nota el nou format firal de Mollerussa E-Vents. Almenys així es desprèn de la positiva valoració que ha fet aquesta tarda el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, que ha destacat la molt bona acollida per part de tots. En relació a les firmes expositores, el director ha dit que una vegada han vist plasmada la idea de la fira, els ha agradat, mentre que pel que fa als visitants hi havia curiositat per veure el nou certamen, amb una oferta complementària de saló expositiu i activitats paral·leles, i també els ha agradat.

Mollerussa Fira E-vents públic

una vegada han vist plasmada la idea de la fira, els ha agradat

Segarra ha afegit que el conjunt d’activitats programades li han donat dinamisme al certamen portant diferents tipus de públic. La bona afluència de visitants i el fet que els expositors també estiguin tancant vendes, han estat altres dels punts valorats pel director.

Mollerussa Fira E-vents desfilades del dissabte

hi havia curiositat per veure el nou certamen, amb una oferta complementària de saló expositiu i activitats paral·leles, i també els ha agradat.

Mollerussa E-Vents és un certamen innovador, que es caracteritza pel seu horari de tarda-nit. Compta amb un saló expositiu amb la participació de 24 firmes, saló que es complementa amb un ampli programa d’activitats i propostes lúdiques que tenen com a objectiu la interacció amb el visitant.