16:52h. Dissabte, 24 Març de 2018

Més del 60% dels expositors de la Fira de Sant Josep veuen complerts els seus objectius

El Patronat de Fires de Mollerussa va suspendre l'acte de clausura de la 144 Fira de Sant Josep, com a mostra de condol per les víctimes de l'accident de Freginals

Vistes de l'afluència de public Fira de Sant Josep 2016 Interior
Vistes de l'afluència de public Fira de Sant Josep 2016 Interior

La 144a edició de la Fira de Sant Josep va tancar aquest diumenge amb un balanç positiu, en què més del 60% dels expositors han vist complerts els seus objectius, segons es desprèn de les enquestes que Fira de Mollerussa ha dut a terme durant el certamen. Aquesta dada confirma la consolidació de l’esdeveniment, com una bona eina de promoció i de negoci per als expositors que hi participen.

Els resultats d’aquest qüestionari denoten també que un 80% dels expositors presents en aquesta edició han manifestat la seva intenció de tornar a la propera Fira de Sant Josep, alhora que un 85% valoren com a bé o molt bé tant l’organització com el desenvolupament global del certamen.

Vista públic saló de l'Automóbil Sant JosepCal recordar que aquesta 144a edició ha tingut un total de 285 expositors entre el Recinte Exterior, els Pavellons Firals i el Saló de l’Automòbil, dada que suposa un increment del 2% respecte a l’anterior convocatòria.

La Fira de Sant Josep també ha estat un èxit d’assistència tot i la pluja de dissabte al matí, ja que els visitants han arribat enguany a gairebé les 150.000 persones, 10.000 més que en l’edició de 2015.

Pavellons firals fira Sant JosepLa 144a Fira de Sant Josep ha comptat enguany amb importants novetats. La celebració del I Aplec de Joves al Camp, inaugurat per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, ha estat un èxit de participació, amb 250 inscrits, i pretén consolidar Mollerussa com la capital de debat sobre el relleu generacional al sector agroalimentari.

Precisament, la consellera havia de ser l’encarregada de clausurar la Fira, acte que es va suspendre en solidaritat amb les víctimes del greu accident d’autocar del diumenge a la matinada a Freginals.