09:37h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

Mollerussa Lan Party repetirà la proposta per a infants i joves en la pròxima edició

Assolit l'objectiu d'arribar als 600 participants, els organitzadors preveuen mantenir un creixement sostingut d'inscrits i una oferta paral·lela d'activitats per al públic general

Activitats i tallers en el marc de la novena Lan Party de Mollerussa
Activitats i tallers en el marc de la novena Lan Party de Mollerussa

Mollerussa Lan Party (MLP) ha tancat aquest diumenge lla novena edició amb la satisfacció d’haver assolit el doble repte dels organitzadors de superar, d’una banda, el rècord de participants de l’any passat i arribar als sis-cents inscrits (en total han estat 607), i, d’altra, el de continuar obrint el certamen a un públic més general que, sense haver d’estar inscrit, pogués gaudir d’aquesta trobada a través d’activitats i tallers, o visitant i podent fins i tot provar algunes de les tecnologies que s’exposaven en un petit saló d’empreses relacionades amb aquest sector. Així ho ha expressat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, en un balanç positiu del que ha estat una convocatòria que tanca amb la mirada posada en la seva desena edició del 2017.

Activitats per a infants i joves en el marc de la MLP KidsPer al pròxim any, Segarra ha afegit que es continuarà apostant per aquest creixement sostingut amb les prestacions necessàries pròpies d’una party, així com oferint una programa paral·lel d’activitats que l’apropin a un públic visitant interessat en aquest sector. Sobre la novetat d’enguany, la MLP Kids, el director ha manifestat que ha funcionat bé i que es mantindrà de cara als pròxims anys.

Previ al tancament del certamen, a última hora del matí s’ha fet el lliurament dels premis en metàl·lic i dels nombrosos obsequis entre els guanyadors dels tornejos que s’han desenvolupat durant la trobada. L’increment de l’import d’aquests premis, que ha passat dels 5.500 euros del darrer any als 7.000 d’enguany, ha estat altra de les novetats d’aquesta novena convocatòria.