09:47h. Dissabte, 21 d'Abril de 2018

Mollerussa E-vents obre portes amb un nou model de certamen nocturn que proposa noves experiències

El certamen, que es caracteritza pel seu horari de tarda-nit, compta amb un saló expositiu amb la participació de 24 firmes, saló que es complementa amb un ampli programa d’activitats i propostes lúdiques

Zona de desfilades en el certamen Mollerussa Fira E-vents
Zona de desfilades en el certamen Mollerussa Fira E-vents

Mollerussa E-Vents va obrir les portes aquest divendres de la seva primera edició amb una bona resposta per part del públic visitant que ha pogut gaudir de les diferents activitats que ja en aquesta primera jornada s’han desenvolupat.

Espai de restauració i gastronomia en Fira E-ventsEl certamen, que es caracteritza pel seu horari de tarda-nit, compta amb un saló expositiu amb la participació de 24 firmes, saló que es complementa amb un ampli programa d’activitats i propostes lúdiques que tenen com a objectiu la interacció amb el visitant.

Durant la primera jornada es van dur a terme dues desfilades de moda i complements, una actuació infantil a càrrec del grup Diventimarta i una altra a càrrec de Tony de la Cruz DJ, així com degustacions gastronòmiquesde menjar i beure.

Dissabte la fira estarà oberta de 5 de la tarda a les 2 de la matinada i obrirà el programa una desfilada infantil a les 6 de la tarda, per continuar amb el grup Diventimarta d’animació infantil a les 7 i amb l’actuació Pirates a pel tresor. A les 8 del vespre es farà una segona desfilada, aquesta amb moda i complements d’home, dona i núvies; seguida d’una nova Les autoritats visiten Mollerussa Fira E-ventssessió de l’espai gastronòmic, obert de les 20 a les 23 hores, amb degustacions gastronòmiques a preus populars (tapes, racions i de vins). En acabar, a partir de les 23 hores, començarà una degustació de gintònic; mentre que a les 23.30 hores es farà una tercera desfilada i a partir de 2/4 d’1 tindrà lloc l’actuació del duo Su&SiAcoustic Covers.

Mollerussa E-Vents es localitza als Pavellons Firals de la capital del Pla d’Urgell i ocupa el Pavelló Verd, on s’ubica el servei de guarda-roba i un photocall, i el Pavelló Pla d’Urgell, amb el saló expositiu en la part central i laterals; l’escenari i passarel·la, en un lateral, i l’espai gastronòmic i l’escenari d’actuacions, al fons. També hi  ha servei de bar al primer pis de les instal·lacions firals.