16:52h. Dissabte, 24 Març de 2018

Salut, benestar i lleure es convinaran en la Fira del Sentir de Mollerussa

Entre les activitats a destacar està previst un taller sobre com evitar la contaminació electromagnètica a la llar, a càrrec de Cemprotecta, que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia al Centre Cultural

Edició del 2015 de la Fira del Sentir a Mollerussa 1
Edició del 2015 de la Fira del Sentir a Mollerussa 1

Mollerussa reunirà els pròxims dies 3 i 4 de setembre un ventall de professionals del sector de les teràpies alternatives, així com una mostra de productes d'alimentació i complements ecològics, en el marc de la Fira del Sentir, una iniciativa privada que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de la delegació de la Cambra de Comerç.

Edició del 2015 de la Fira del Sentir a Mollerussa 2En el certament hi participaran una vintena de professional que dirigiran activitats entre conferències, tallers i diferents dinàmiques amb música i dansa, que es duran a terme, en el Centre Cultural i el Teatre L'Amistat. L'objectiu dels organitzadors és conscienciar al públic dels beneficis dels hàbits saludables, i per aquest motiu el certament comptarà amb una trentena d'expositors que instal·laran les parades entre les places de l'Ajuntament i Major i el carrer Vilaclosa, tots ells procedents de la demarcació de Lleida.

El concert d'Holon Alquimia amb la soprano Flavia Vallega Krystael i Francesc Sáez donarà el tret de sortida a la fira dissabte a dos quarts d'11 al Centre Cultural. Entre les activitats a destacar està previst un taller sobre com evitar la contaminació electromagnètica a la llar, a càrrec de Cemprotecta, que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia al Centre Cultural. Així mateix, també hi haurà un taller introductori a les constel·lacions, un altre de Shiatsu i un darrer de Tapping. Pel que fa a les conferències, el programa abasta des de la macrobiòtica, la filosofia i la medicina oriental amb Loli Curto, fins a sentir i veure el prana o energia vital, amb Marta Puig, o els colors de l'Aura i els seus missatges amb Víctor Adell, entre altres.