13:16h. Dijous, 26 d'Abril de 2018

Poesia i música en benefici de l'AECC-Catalunya al Teatre Foment de Juneda

Les formacions que van participar en el recital benèfic de Juneda
Les formacions que van participar en el recital benèfic de Juneda

El Teatre Foment de Juneda va ser l'escenari el passat diumenge del recital de poesia i música, que organitza bianualment la junta local de l'AECC. Un espectacle que van conduir la responsable de relacions externes i comunicació de l'AECC, Mary Bometón i Marta Mateus, locutora de Ràdio Juneda, que va comptar amb la participació de més de tres-centes persones.

Les formacions que van participar en el recital benèfic de JunedaEn el recital hi van participar, cinc membres del Grup Austral, que es van presentar com a nova formació, van seguir a l'escenari els nois i noies de la Mancomunitat de Música de les Garrigues, els nens i nenes de la Catequesi i el cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida, format per laringectomitzats.

L'espectacle va continuar amb l'actuació de la companyia Cassigalls, la secció de ball i dansa del Grup l'Esclat, la Clara Pons a la flauta travessera, l'Agrupació Sardanista de Juneda i la Massa Coral els Cantaires, acompanyada dels petits Cantaires, així com diversos voluntaris que van fer lectura de composicions poètiques pròpies.