04:43h. Dimarts, 24 d'Abril de 2018

Èxit de participació a l'examen de teòrica en la convocatòria extraordinària d'aquest estiu

L'autoescola Nacional-II prepara amb èxit el seu alumnat, majoritàriament estudiants que aprofiten el període estival per assolir aquesta prova.
Alumnes i membres responsables de l'Autoescola Nacional-II de Mollerussa
Alumnes i membres responsables de l'Autoescola Nacional-II de Mollerussa

Les vacances d'estiu són un període ideal per plantejar-se treure's el carnet de conduir,  per la qual cosa són moltes les persones que s'hi presenten un cop s'han preparat a consciència, sempre i quan tinguin també tot el suport dels professionals d'un centre de referència en conducció.

És per aquest motiu, que cal destacar la bona feina de l'Autoescola Nacional-II de Mollerussa que ha fet possible preparar a un ampli grup d'alumnes que es van presentar a l'examen de teòrica del dilluns dia 30 de juliol, en una convocatòria extraordinària de la Jefatura provincial de Tráfico. 

L'examen només de teòrica es convoca enmig del període vacacional de l'estiu. La major part dels examinats acostumen a ser joves estudiants que han aprofitat els dies previs a la prova per preparar-se a consciència, no sense posar-hi el màxim d'esforç i dedicació. A tot això, cal sumar la implicació de les dues persones que dirigeixen el centre, la Mari en la seva funció de professora -amb més de vint anys d'experiència-  i la Sandra, que coordina les diverses tasques que se'n deriven per al seu bon funcionament, el que fa que malgrat els nervis a flor de pell dels alumnes- segons afirmen les seves responsables- matricular-se a l'Autoescola Nacional-II sigui sinònim d'èxit en els resultats.