02:16h. Dimarts, 20 Febrer de 2018

Xavier Pons de La Salle, presenta el millor treball de recerca de Catalunya

El centre La salle de Mollerussa serà el primer de la demarcació de Lleida en poder impartir formació semi-presencial dels cicles formatius que du a terme.

El treball de Xavier Pons ha estat reconegut com el millor de Catalunya.
El treball de Xavier Pons ha estat reconegut com el millor de Catalunya.

L'Escola Superior de Comerç Internacional (ESCI) ha reconegut el treball de recerca de l'alumne de La Salle de Mollerussa Xavier Pons, com el millor de Catalunya en l'àmbit del comerç exterior. Pons va desenvolupar un treball sobre la gestió del procés d'internacionalització en el sector de la maquinària agrícola, que va estar tutelat  per Elvira Vilamajó.

El guardonat rebrà l'acreditació per aquest reconeixement per part de l'ESCI, així com una beca que li permetrà finançar el 50%  de la matrícula en el grau de Màrqueting Internacional en aquest centre formatiu. Per la seva banda la tutora rebrà un Ipad.

A partir del proper curs, La Salle de Mollerussa serà el primer centre de la demarcació de Lleida que podrà impartir formació semi-presencial dels cicles que du a terme. Una nova oferta que permetrà accedir a la formació a persones que tenen la voluntat de completar o ampliar estudis i els horaris laborals no els hi permeten.