08:19h. Dimecres, 25 d'Abril de 2018

Cursa solidària a La Sentiu pels nens i joves en situació d'exclusió social

Edicions anteriors dem la Cursa de la Serp de La Sentiu
Edicions anteriors dem la Cursa de la Serp de La Sentiu

El proper 20 maig tindrà lloc a La Sentiu la quarta edició de la Cursa de la Serp, una cursa oberta a tothom que hi vulgui participar amb inscripció prèvia. La cursa va ser una iniciativa dels joves del poble i són ells mateixos els qui l'organitzen, amb l'ajuda d'un grup de voluntaris i amb el suport de l'Ajuntament de La Sentiu. 4ªCURSA DE LA SERPConsta de dues curses de 5km i 10km competitives a la lliga de Ponent i dues caminades de 5km i 10km no competitives, on hi poden participar també els nens que hagin complert sis anys. També s'han organitzat curses infantils, segons l'edat, de tres a catorze anys.

Aquest any la cursa serà solidària i es farà amb l'entitat Els Bitxos, que treballa per minimitzar les situacions d'exclusió social d'infants i joves

Aquest any la cursa serà solidària i es farà junt amb l'entitat Els Bitxos, un projecte transversal d'educació per aquells col·lectius d'infants i joves més desfavorits socialment. L'associació, amb treball comunitari amb altres institucions i entitats educatives, intenta minimitzar les situacions d'exclusió social a les quals es veuen sotmeses algunes persones, oferint-los el dret de gaudir de ser infant i de créixer adequadament, viure en unes condicions normalitzades amb la possibilitat de jugar, estudiar i alimentar-se correctament.