22.05.2018 |
Territoris.cat

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil acull el Certamen Nacional de Lectura en veu alta

El certamen ha tingut lloc aquest dimarts en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil que se celebra a Mollerussa fins al pròxim 14 de maig

Al voltant de 300 escolars en la semifinal de Concurs de Lectura en veu alta
Al voltant de 300 escolars en la semifinal de Concurs de Lectura en veu alta
El Saló del Llibre Infantil i Juvenil acull el Certamen Nacional de Lectura en veu alta

Representants de vint-i-nou centres educatius de la demarcació de Lleida han participat aquest dimarts en la semifinal del Certamen Nacional Juvenil i Infantil de lectura en veu alta, una iniciativa que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana conjuntament amb el departament d'Ensenyament. Un projecte que forma part dins del Pla Nacional de Lectura, que celebra la tretzena edició. D'aquesta semifinal, en sortiran els 7 participants de la final, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya el pròxim 30 de maig.

Semifinal del Concurs Lectura en veu alta en el Saló del Llibre infantil i JuvenilEl director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés, i el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, han estat presents a la semifinal, que s'ha volgut fer en marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya com a símbol de la promoció de la lectura entre infants i joves. En aquest Certamen Nacional i Juvenil de lectura en veu alta, dels 80.000 lectors de les 910 escoles de Catalunya que hi participen, han arribat a quarts de final al voltant de 2.500 alumnes, dels quals al voltant de 300 han passat a semifinals.

El certamen ha coincidit amb la visita de l'escriptor Àngel Burgas, qui ha explicat la seva feina a alumnes de cicle superior i 1r i 2 d'ESO de diferents centres, entre ells l'institut Miramar de Valls i l'institut Hug Roger III de Sort. Demà serà el torn del també escriptor Joan Antoni Martín Piñol.

Comentarios