25.05.2018 |
Territoris.cat

Endesa ha dut a terme millores a Torregrossa que beneficien 11 municipis de Lleida

Transformadors  de la xarxa Electrica Torregrossa 1
Transformadors de la xarxa Electrica Torregrossa 1
Endesa ha dut a terme millores a Torregrossa que beneficien 11 municipis de Lleida

La companyia elèctrica Endesa ha dut a terme treballs de reforma tecnològica integral d'un centre de transformació de Torregrossa, una actuació que s'ha dut a terme per tal de millorar la qualitat i la continuïtat del servei dels clients d'aquesta població. Les Millores també beneficiarà als municipis de Mollerussa, Torregrossa, Castellnou de Seana, Vila-sana i Golmés (al Pla d'Urgell), Agramunt, Montgai, Penelles, Bellcaire d'Urgell i Bellmunt d'Urgell (Noguera), i de Castellserà, a l'Urgell.

reformes ENDESA TorregrossaL'actuació, que ha suposat una inversió superior als 23.000 euros, aportats íntegrament per la Companyia, ha consistit a dotar aquesta instal·lació de les últimes tecnologies. Així, el nou equipament, prefabricat, incorpora unes cabines compactes, més fàcils de maniobrar i que disposen d'elements amb característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures i robustes de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Igualment, gairebé no requereixen manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

A més, s'ha deixat aquest centre de transformació preparat per a poder disposar aviat de telecomandament, és a dir, que tindrà instal·lat un sistema de telecontrol, que consisteix amb un seguit d'equips d'actuació remota i un sistema de comunicacions que permet accionar a distància els dispositius de maniobra del centre de transformació des del Centre de Control que la Companyia té a Barcelona. Aquesta característica permet evitar la necessitat de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències, siguin pròpies o derivades de l'acció d'agents externs. D'aquesta manera s'estalvia temps en la localització d'avaries i s'agilitza, en molt, la resolució i el temps d'interrupció del subministrament elèctric.

Comentarios
Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad