14:05h. Dimarts, 24 d'Abril de 2018

Mollerussa sol·licita renovar el segell de Ciutat Amiga de la Infància d'Unicef

Una responsable de l'organisme s'ha desplaçat a la capital del Pla d'Urgell per valorar les accions que es fan i fer una auditoria

Trobada de la inspectora d'Unicef amb l'alcalde, regidor i responsables de diferents àrees municipals
Trobada de la inspectora d'Unicef amb l'alcalde, regidor i responsables de diferents àrees municipals

Mollerussa ha sol·licitat la renovació per quatre anys més del segell que, des del 2012, l’acredita com a Ciutat Amiga de la Infància per part d’Unicef. Per aquest motiu, durant aquest dilluns, una responsable de l’organisme s’ha desplaçat a la ciutat per tal de valorar presencialment totes les accions que s’estan duent a terme a favor de la infància i adolescència i fer-ne una auditoria.

A banda de la trobada amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el regidor de l’àrea, Josep Lavin, així com l’equip de la regidoria de Benestar Social, Ciutadania i Infància, la inspectora d’Unicef també mantindrà diferents trobades de treball amb membres de la Comissió de Convivència del Pla Educatiu d’Entorn del consistori i els responsables de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Així mateix, també està prevista la visita al Centre d’Iniciatives Socioeducatives La Banqueta, on es desenvolupen diversos programes destinats a infants i a adolescents i es reunirà amb representants del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa.