22.05.2018 |
Territoris.cat

El teixit associatiu protagonista de la Festa Major de Mollerussa

L'Ajuntament no permetrà el bany lliure en la piscina descoberta durant les activitats de la Festa Major, per tal d'evitar ensurts com el de la passada edició, quan una nena de cinc anys va patir un greu accident 

Presentació del programa de la Festa Major de Mollerussa
Presentació del programa de la Festa Major de Mollerussa
El teixit associatiu protagonista de la Festa Major de Mollerussa

El teixit associatiu de Mollerussa tindrà un paper rellevant en el programa de la Festa Major de Mollerussa, ja que han estat artífexs d'una gran part de les cinquanta activitats que s'han programat del 18 al 21 de maig. Una vintena d'entitats s'han implicat directament amb propostes activitats culturals i esportives i han participat en la selecció d'alguns dels espectacles i concerts que es duran a terme.

Representants de les entitats han acompanyat aquest dimarts a l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona i la regidora de Festes Griselda Soteras, en la presentació del programa d'actes.

Podeu descarregar el programa d'actes complet en aquest enllaç

Concert de Tremedos FM 2016Una Festa Major en la qual l'Ajuntament ha tingut en compte de manera destacada les mesures de seguretat en algunes de les activitats, segons ha avançat l'alcalde Marc Solsona. Concretament en els tradicionals jocs aquàtics que se celebren divendres a les piscines municipals i en els quals es prohibirà el bany lliure per prevenir fets com els ocorreguts l'any passat, quan una nena de 5 anys va estar a punt d'ofegar-se perquè no sabia nadar. Marc Solsona ha justificat la mesura perquè la massificació' d'aquesta activitat condiciona el control de tots els que es banyen lliurement per part dels socorristes, de manera que els que es vulguin banyar hauran de fer les activitats aquàtiques amb els monitors.

es prohibirà el bany lliure per prevenir fets com els ocorreguts l'any passat, quan una nena de 5 anys va estar a punt d'ofegar-se perquè no sabia nadar

El consistori ha completat aquestes mesures de seguretat fent de pagament el concert de Txarango, caps de cartell de la programació, per tal de limitar l'aforament, i evitar aglomeracions, com va succeir l'any passat. A la banda barcelonina l'acompanyaran dissabte Raggatunning i de El Grup Fa1na. El programa de concerts el completaran Animal i La Banda del Coche Rojo, que actuaran divendres, i el diumenge La Vella Dixieland, al Teatre L'Amistat.

El Jovent de Mollerussa tornarà a organitzar per segon any la Jove Fest!!, dissabte a la tarda al pati de l'Escola Municipal de Música, amb un horari que s'allargarà des de les 6 de la tarda a les 11 de la nit i que comptarà amb servei de bar i música en directe dels grups Vivèrrids i El Ventilador.

La col·laboració d'entitats, que organitzen activitats com la trobada gegantera, la tirada de bitlles, una gimcana amb proves extremes, o una trobada motera, entre d'altres, es traduirà en les pròximes setmanes en la creació d'una Comissió de Festes oberta a tota la ciutadania per tal de treballar ja en altres activitats del municipi i també la Festa Major de l'any que ve.

Comentarios