07:46h. Dissabte, 17 Març de 2018

Comença el curs acadèmic de l'Aula d'Extensió Cultural a Sant Guim de Freixenet

L’acte inaugural va anar a càrrec del vicerector del Campus de la UdL, Jesús Abilla, acompanyat de la consellera comarcal de Serveis Socials al Consell i l’alcalde de Sant Guim

Inauguració del 10è curs de l'Aula d'Extensió Cultural
Inauguració del 10è curs de l'Aula d'Extensió Cultural

Fa uns dies va tindre lloc la inauguració del 10è curs de l'Aula d'Extensió Cultural a Sant Guim de Freixenet. Aquesta compta amb un total de 74 inscrits que dijous rere dijous, a partir de les vuit del vespre, ompliran el Centre Cívic Mestre Viaña per aprendre, escoltar i debatre sobre diferents temàtiques

El programa d'enguany compta amb una proposta formativa 8 ponències de matèries variades que van des de la literatura, l'astronomia, el dret, la geografia, la filosofia o l'arqueologia, entre altres.

Com a novetat, es realitzarà una sortida a França per conèixer la Maternitat d'Elna, on a més es comptarà amb l'acompanyament de la historiadora Assumpta Montellà.

Les Aules d'Extensió a la comarca es projecten a través del Consell Comarcal, des de l'àrea de Serveis Socials, i es compta amb el suport incondicional de la UdL, la Caixa i l'Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.