07:45h. Dissabte, 17 Març de 2018

Sant Ramon s’adhereix a la campanya 'Tracta’m bé' adreçada a la gent gran

El local social acull una xerrada sobre cura i respecte, a càrrec de l'educadora social Pilar Vilajoana

Fotografia del moment de la xerrada al local social
Fotografia del moment de la xerrada al local social

El local social de Sant Ramon ha acollit una xerrada sobre el tracte a la gent gran, activitat que s'emmarca dins l'oferta que des del Consell Comarcal de la Segarra es proposa als municipis segarrencs i que treballa en paral·lel a la campanya Tracta’m bé de l'ens comarcal i a la qual també s'ha adherit el municipi de Sant Ramon. 

Es tracta d'una xerrada on es projecta el vídeo fòrum La Marinada i que parla sobre la relació pares i fills. El curtmetratge, protagonitzat per Pep Cruz, està ambientat a la Segarra, i a través de la relació entre un pare, un fill i l’Alzheimer, s'aborda el tema del tracte, la cura i el respecte a les persones grans.

La conferència va anar a càrrec de l’educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana. A la presentació va participar l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, qui va destacar el treball que es fa des de l'ens comarcal obre el bon tracte a les persones grans de la comarca a través de la campanya que ja s’està portant a terme a més de la meitat dels municipis de la comarca.