22.05.2018 |
Territoris.cat

La trobada a l'ermita de sant Miquel centren els actes de la Festa Major de Soses

Els actes de la Festa Major de Sant Miquel de Soses van començar dissabte amb una Jornada Esportiva solidària a benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Ballada de sardanes en l'ermita de Sant Miquel de Soses
Ballada de sardanes en l'ermita de Sant Miquel de Soses
La trobada a l'ermita de sant Miquel centren els actes de la Festa Major de Soses

Soses va celebrar aquest diumenge l'acte central de la seva Festa Major, dedicada a Sant Miquel, consistent en la tradicional trobada a l'ermita del seu patró.

La jornada va incloure la benedicció del terme municipal i la celebració d'una missa en honor a Sant Miquel, acte litúrgic que va comptar amb la participació de la Coral Clamor. En acabar, va tenir lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera. Els actes van continuar amb el concert i ball de tarda que va anar a càrrec de l'orquestra Nueva Etapa a la Sala del Ball.

Els actes de la Festa Major de Sant Miquel de Soses van començar dissabte amb una Jornada Esportiva solidària a benefici de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). També es va dur a terme una exhibició de tir al plat organitzada per la Societat de Caçadors Lo Perdigó, a més de la nit jove a la Sala del Ball, amb la música de Dj Bleizy, Dj Selvas i Dj Paco Pil.

El diumenge els aficionats a l'òpera van poder gaudir de la representació de l'obra de Giovanni Battista Pergolesi, La serva padrona, que tancava els actes de la celebració del municipi del Segrià.

Comentarios