I Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata pels restaurants de l’Urgell

Una dotzena de locals com La Cava de Tàrrega o l'Atípic d'Agramunt ofereixen a l'octubre menús a 15 i 25 euros amb els dos productes com a protagonistes

Fira del Torro Interior
photo_camera 27a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Un total d'11 establiments de l'Urgell, entre els quals figuren restaurants com La Cava de Tàrrega o l’Atípic d’Agramunt,  oferiran, del 16 al 31 d’octubre, menús a 15 i 25 euros on tant el torró com la xocolata tindran un marcat protagonisme en el conjunt de plats.Fira del Torro Interior texte 

D'aquesta manera, la 27a edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que va tancar les seves portes diumenge assolint un nou èxit amb més de 80.000 visitants, 120 parades, 80 expositors i ponències amb una gran acollida de públic, i que es marcava com a objectiu desestacionalitzar el consum d'aquests dos productes, dóna el relleu a la I Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra amb una atractiva oferta pels restaurants de la comarca.

La iniciativa té com a objectiu desestacionalitzar el consum d'aquests dos productes 

Durant els tres dies que ha durat la Fira, professionals com ara el cuiner David García, del Grup To+ o en Pep Nogué, i el pastisser i campió del món de Pastisseria, Jordi Bordas, han demostrat en suggerents elaboracions que el torró i la xocolata combinen perfectament amb altres ingredients als quals exerceixen també de contrapunt. 

Comentaris