02:40h. Dissabte, 16 Desembre de 2017

La Lan Party de Tàrrega trasllada protagonisme als youtubers

Imatge de les edicions anteriors de la lan Party de Tàrrega
Imatge de les edicions anteriors de la lan Party de Tàrrega

Tàrrega es convertirà en la capital dels videojocs i les últimes novetats en informàtica del divendres 11 al diumenge 13 d'agost  amb motiu de la 5a edició de la Targalan, la Lan Party de la capital de l'Urgell. El certamen tindrà lloc al Pavelló Municipal d'Esports sota l'organització de l'Associació Agrat. La convocatòria assolirà els 220 inscrits, xifra que suposa el rècord de participació de la Targalan. 

Els assistents compartiran continguts en xarxa i gaudiran d'un ampli ventall d'activitats durant 48 hores ininterrompudes, de les 5 de la tarda del divendres 11 a les 5 de la tarda del diumenge 13 d'agost. El certamen compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Tàrrega a més de la col·laboració de diferents empreses targarines com Dispromedia i Informàtica i Wireless.

Presentació de la 5a Targalan amb el seu portaveu, Jordi Ricart, i el regidor de Cultura, Raül PalaciosEnguany els grans protagonistes de la Targalan seran els youtubers, un fenomen que ha revolucionat el món audiovisual a Internet i que compta amb una elevada quantitat de seguidors entre infants, adolescents i joves. Així, la 5a Targalan comptarà amb la presència de David Amorín "DamKalloh", responsable del canal La Taberna de Dam, el qual compta amb prop de 40.000 subscriptors i amb vídeos que superen les 80.000 reproduccions. Jugador professional del videojoc Hearthstone, David Amorín oferirà la tarda del dissabte 12 una conferència oberta i gratuïta a tothom on explicarà la seva experiència en el món de Youtube i els seus nous projectes.

Aquest serà un dels atractius de la 5a Lan Party de Tàrrega, consolidada ja en el panorama català i que oferirà la màxima velocitat de navegació gràcies a la instal·lació de la fibra òptica en els darrers anys. La inscripció permetrà participar als torneigs de videojocs amb premis per als guanyadors. Així, es disputaran competicions del popular League of Legends, el clàssic Counter Strike o el referent HearthStone. Les novetats d'enguany seran l'Overwatch, joc competitiu de Blizzard, i el Rocket League, singular joc que combina futbol i automoció. A més, repetiran els campionats de PS4 amb l'Street Fighter 5 i el FIFA 2017.