Opinió

Néixer , créixer i fer-se gran

Néixer , créixer i fer-se gran. Aquesta podria ser la transició de Territoris.cat, un projecte que arrenca ambiciós però prudent i que, de mica en mica, madura i estén les seves arrels.

Néixer , créixer i fer-se gran. Aquesta podria ser la transició de Territoris.cat, un projecte que arrenca ambiciós però prudent i que, de mica en mica, madura i estén les seves arrels. Des del camp base de Mollerussa,  fixa ara el seu objectiu a les terres de muntanya, una realitat que també mereix ser tractada i que dóna sentit a aquest país nostre, Catalunya, que guanya valor afegit gràcies a la seva potencialitat i a la diversitat de territoris que el conformen.

Ara, el nom del diari digital es mostra en la seva magnitud, Territoris.cat, perquè la suma de diferents  indrets noticiables fan un territori d'actualitat, amb gran riquesa de continguts i amb moltes possibilitats.

Néixer és difícil, mantenir-se encara ho és més i créixer, avui en dia, ja és un acte de valentia i d’emprenedoria que cal tenir present i respectar. Anar donant veu a totes les comarques, buscant inèrcies de col·laboració per tal de fer-ho possible, és un objectiu que mereix tot el reconeixement per la pluralitat i la sensibilitat  que demostra.

Per tot això, us desitjo molta sort i encerts i, sobretot, que tingueu el coratge per seguir endavant sense posar límits a la vostra ambició.

Comentaris