19:35h. Dissabte, 21 Gener de 2017
Albert Martínez, el meteoròleg de Miralcamp que triomfa a Amèrica
Albert Martínez ha estat guardonat amb nou Emmys i actualment és coordinador dels centres meteorològics d’Univisión.

Albert Martínez, el meteoròleg de Miralcamp que triomfa a Amèrica

“És clar que sí! Serà un plaer (…). T’envio les respostes ‘lo’ més aviat possible”. Albert Martínez, el meteoròleg de Miralcamp que triomfa a Dallas, em responia així la proposta de fer-li una entrevista per al Magazine de Territoris.cat. Vaig visualitzar de seguida una persona propera, malgrat haver-se convertit en una celebritat a Amèrica en només tres anys, i un lleidatà de mena, que utilitza el tan característic ‘lo’ de les comarques de Lleida.

Gran èxit dassistència a la primera Fira de Santa Llúcia de Camporrells
Una trentena de parades de productes de proximitat i artesans es van donar cita en aquesta primera edició de la Fira de Santa Llúcia de Camporrells

Gran èxit d'assistència a la primera Fira de Santa Llúcia de Camporrells

El nombrós públic assistent va sorprendre els veïns i veïnes d'aquest petit poble de la Llitera, en una primera edició que va comptar amb una trentena de parades de productes artesans i de proximitat.

Els nous herois
Els dualismes associats als homes-dones evidentment d’una manera o altra afecten els dos amb uns atributs i uns rols que sels suposen

Els nous herois

En la desconstrucció de la masculinitat com a ideal impossible i en la desconstrucció de les ficcions de la feminitat, per a la realització de les persones, amb valentia i fermesa, sorgiran sense condicions de gènere els nous herois.