18:18h. Dimecres, 07 Desembre de 2016
El compliment i adaptació al nou Reglament de Protecció de Dades europeu en els sistemes de tractament de la informació
Comença una transició cap a una nova “legalitat europea de privacitat”, d’interès especial per ciutadans europeus i per tothom que tracti dades personals.

El compliment i adaptació al nou Reglament de Protecció de Dades europeu en els sistemes de tractament de la informació

Tota empresa, autònom, associació, fundació, administració pública, entitat, etc. ha de complir la normativa LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades). Al maig va ser aprovat el nou Reglament General de Protecció de Dades europeu (RGPD), per tant, ha d’adaptar-se i complir-lo.

 

El treball del fotoperiodista Albert González en el Festival Internacional Visa pour limage
9 February 2016. Juba: A nurse measures Ojum Mai (2,5) at Al Sabbah Children Hospital in Juba, South Sudan. The child suffers a severe malnutrition and is going to receive a feeding program at the health centre. South Sudan is facing unprecedented

El treball del fotoperiodista Albert González en el Festival Internacional Visa pour l'image

El festival internacional de fotoperiodisme més prestigiós projectarà les fotografies del fotoperiodista en les sessions professionals que es van inaugurar el passat dissabte

Gran èxit dassistència a la primera Fira de Santa Llúcia de Camporrells
Una trentena de parades de productes de proximitat i artesans es van donar cita en aquesta primera edició de la Fira de Santa Llúcia de Camporrells

Gran èxit d'assistència a la primera Fira de Santa Llúcia de Camporrells

El nombrós públic assistent va sorprendre els veïns i veïnes d'aquest petit poble de la Llitera, en una primera edició que va comptar amb una trentena de parades de productes artesans i de proximitat.

Els nous herois
Els dualismes associats als homes-dones evidentment d’una manera o altra afecten els dos amb uns atributs i uns rols que sels suposen

Els nous herois

En la desconstrucció de la masculinitat com a ideal impossible i en la desconstrucció de les ficcions de la feminitat, per a la realització de les persones, amb valentia i fermesa, sorgiran sense condicions de gènere els nous herois.

Entrevista a Ramon Grau, president de lAMIC: No sé si som una estructura destat, però gairebé
L’editor del grup santcugatenc Totmedia, Ramon Grau, és president de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació(AMIC).

Entrevista a Ramon Grau, president de l'AMIC: "No sé si som una estructura d'estat, però gairebé"

L’editor del grup santcugatenc Totmedia, Ramon Grau, és president de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació(AMIC) des de juliol de 2015, gairebé un any després que l’entitat hagués apostat per una reconversió i obertura que deixava enrere l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta. Grau, de fet, va ser el primer president de l’ACPG entre 1997 i 2003.