19:29h. Dissabte, 21 Gener de 2017
Gerard Costa guanya la primera cursa vertical Fita Alta Madness de Sidamon
La pujada a la Fita alta de Sidamon en la primera cursa vertical del Pla dUrgell

Gerard Costa guanya la primera cursa vertical Fita Alta Madness de Sidamon

L'organització confirma la continuïtat de la cursa per l'any vinent, però potser amb algun canvi de format, ja sigui la ubicació de la cursa (tot i que serà a la mateixa zona propera de la Fita Alta) com poder fer-la per relleus i per equips i així obrir la cursa a més, participants

Es constitueix el primer circuit de cros escolar de la demarcació de Lleida
Cros Vila del Palau dAnglesola Coordinat pel Consell Esportiu del Pla dUrgell

Es constitueix el primer circuit de cros escolar de la demarcació de Lleida

Una iniciativa impulsada, pel consell esportiu del Pla d’Urgell, del Pallars Jussà i de les Garrigues, el CA Bellvís, Xafatolls, Esbufecs i Joventut Atlètica d’Arbeca i les AMPA dels col·legis de les tres comarques, juntament amb la Diputació de Lleida i amb el suport del consell català de l’Esport.

El Banc dels Aliments protagonitza la quarta volta solidària a lEstany dIvars i Vila-sana
Les persones que van fer una aportació van participar al sorteig de diferents obsequis, gentilesa de diverses empreses i entitats.

El Banc dels Aliments protagonitza la quarta volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Les 200 persones que hi van participar van poder gaudir de l'entorn de l'estany i van reflexionar a partir dels cartells distribuïts per l'itinerari que informaven sobre la pobresa a Catalunya i sobre les necessitats d'algunes famílies amb risc d'exclusió social. 

Celebrada la 23a edició de la Marxa Pirineu amb podis catalans
Gral Sellés i Julen Armendariz Marxa Pirineus 2015

Celebrada la 23a edició de la Marxa Pirineu amb podis catalans

La 23a edició de la Marxa Pirineu, que es va haver d'ajornar el gener passat per falta de neu, es va celebrar diumenge 15 de narç sota dues distàncies diferents, de 14 i 25 quilòmetres, segons el nivell dels participants. Els catalans Maria Paz Sánchez, Sadurní Betriu, Berta Morral i Julen Armendariz es van proclamar guanyadors de la prova.