18:03h. Divendres, 24 Febrer de 2017
Jordi Baiget destaca la importància de l’oli de les Garrigues dins de la dieta mediterrània
Xou cooking dEnric Millà del restaurant El Dien, a la Fira de lOli i les Garrigues

Jordi Baiget destaca la importància de l’oli de les Garrigues dins de la dieta mediterrània

Aquest dissabte, 21 de gener, s’ha dut a terme l’agermanament del Patronat Fira de les Garrigues amb el moviment Slow Food Internacional emmarcat dins la 54a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues. Durant el transcurs de l’acte el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget, ha posat de manifest la importància de l’oli de les Garrigues dins la dieta mediterrània,i que el certamen posa en valor de manera innovadora.

Tarda d’assistència massiva a la Fira de l’Oli i les Garrigues
Bona afluencia de públic en la Fira de lOli Qualitat Verge Extre i les Garrigues.

Tarda d’assistència massiva a la Fira de l’Oli i les Garrigues

Aquest dissabte s'han lliurat els premis als millors olis que va concedir dijous el Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya. La jornada ha finalitzat amb el 2n Concert de l’Oli a la carpa exterior de la Plaça Europa, amb els grups Pepet i Marieta, La Gossa Sorda i Dj Uzbeke.

Tecnologia i maquinària puntera, reptes de futur del sector agrari
Jornades demostratives en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.

Tecnologia i maquinària puntera, reptes de futur del sector agrari

El desenvolupament i la incorporació de màquines cada cop més perfeccionades, eficients en la gestió i en l'anàlisi de les dades que la tecnologia aplicada al camp és capaç de proporcionar, són dos dels grans reptes que haurà d'afrontar l'agricultor per adaptar-se als nous temps i millorar la seva productivitat i competitivitat.