Buscar
19:23h. Dijous, 27 d'Octubre de 2016
Mollerussa adjudica la neteja d’edificis i espais públics a tres empreses diferents
El lot de la neteja dels espais exteriors com el parc caní ha estat per a Serveis LIC 1999 SLU per un preu anual de 6.000 euros

Mollerussa adjudica la neteja d’edificis i espais públics a tres empreses diferents

Serveis LIC 1999 SLU s'encarregarà dels centres escolars, equipaments culturals i d'altres com el Casal d'Avis, així com dels espais exteriors, mentre que la firma Ilunion Limpieza cobrirà les instal·lacions esportives i Pulit Lleida les dependències del consistori

Miralcamp reuneix més de 300 puntaires de la demarcació de Lleida
Lalcalde Melcior Claramunt amb les puntaires locals

Miralcamp reuneix més de 300 puntaires de la demarcació de Lleida

El col·lectiu d'aficionades a la punta de coixí de Miralcamp van reunir aquest diumenge més de 300 participants en la tretzena edició de la Trobada de Puntaires. L'acte va tenir lloc en el Pavelló Municipal.

Les artesanes van poder mostrar les seves creacions i van poder compartir una matinal d'entreteniment i lleure, amb un nombrós públic que va visitar la trobada.

Les participants van rebre un obsequi commemoratiu de la Trobada del Pla d'Urgell.

 

La fiscalia obre diligències contra Ramon Cónsola i vuit regidors de CiU i ERC de lAjuntament de Bell-lloc
Ple de lAjuntament de Bell-lloc

La fiscalia obre diligències contra Ramon Cónsola i vuit regidors de CiU i ERC de l'Ajuntament de Bell-lloc

De la investigació de fiscalia es desprèn que  l'exalcalde de de Bell-lloc, Ramon Cònsola i sis regidors més de CiU i dos d'ERC que van formar part del govern municipal entre els anys 2007 i 2015 van cobrar un sou fix mensual en comptes d'una retribució per assistir als plens, un sou que, segons la querella presentada per la fiscalia, no podien percebre ja que no tenien dedicació absoluta.