21.10.2019 |
Territoris.cat

Campanya de Nadal dels comerços de les Borges per sortejar 3.000 euros entre els compradors

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha presentat  aquest dimecres, 25 de novembre, la campanya ‘Aquest Nadal guanya fins a 3.000 euros de val en val!’.

Presentació de la campanya de Nadal 2015 dels comerços de les Borges
Presentació de la campanya de Nadal 2015 dels comerços de les Borges
Campanya de Nadal dels comerços de les Borges per sortejar 3.000 euros entre els compradors

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha presentat  aquest dimecres, 25 de novembre, la campanya Aquest Nadal guanya fins a 3.000 euros de val en val!.

Entre l’1 de desembre i fins el 5 de gener, s’entregarà una butlleta diària a totes les compres realitzades a les 42 botigues adherides a l’Associació, per participar en els 27 sorteigs previstos. Hi haurà 24 sorteigs de 50 euros que es realitzaran cada dia a les 20:30 hores davant de l’Ajuntament de les Borges, excepte les vigílies de festiu (24 i 31 de desembre i 5 de gener) que es realitzaran a les 19 hores; i tres sorteigs més de 600 euros, els dies 23 i 30 de desembre i 4 de gener, que suposaran premis per un valor total de 3.000 euros.

Una altra de les novetats destacades d’aquesta campanya arribarà els dissabtes, 5, 12 i 19 de desembre, de les 18 a les 20 hores, amb activitats de contacontes, pintacares i xocolatada davant del consistori, per a dinamitzar l’eix comercial.

Montse Pijuan, presidenta de l’Agrupació de Comerciants de les Borges ha destacat que la campanya de Nadal d’aquest any incorpora molts més premis i novetats pensades per a les famílies, per fer-los unes festes més alegres i participatives per a totes les edats.

Les butlletes de compra es dipositaran cada dia en una urna ubicada als baixos de l’Ajuntament de les Borges i al vespre, el Jutge de Pau procedirà a fer l’extracció de la butlleta guanyadora, a qui se li comunicarà per telèfon al mateix moment. El premi s’entrega en vals de compra en els comerços de la població de tots els sectors, sempre que pertanyin a l’Agrupació, per valor de 50 euros, i els 3 de 600 euros, que s’extrauran de les butlletes diàries que no hagin estat premiades.

Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha volgut animar a tota la gent de la comarca a fer les compres de Nadal a les Borges, ja que aquest any els premis i les activitats són encara més interessants, i a més ajudaran a fer créixer el territori gastant els diners aquí.

Comentarios