17.07.2019 |
Territoris.cat

Casa Martí, per menjar-se-la a cullerades

Publireportatge recollit de l'extra de la revista Territoris Magazín #Agost 2018 

Casa Martí, per menjar-se-la a cullerades

Casa Martí és una casa rural erigida al cor de Sant Domí –una de les onze pedaniesde Sant Guim de Freixenet–, a l’alta Segarra, a tocarde l’Anoia i la Conca de Barberà. En ella es respira serenitat i marinada, un estat que s’aconsegueix amb la fermesa dels seus murs i l’entorn on se situa, plede camps de cereals, llegums i colza, i boscos frondosos d’alzines, roures i pins. Casa-Marti-GIF

En Pere Solé –el seu responsable– engegà el projecte fa pocs temps i s’ha bolcat en ell amb passió des del 2016. Tot i que l’esperit de la casa s’integra totalment a l’entorn rural, es tracta d’un edifici de nova construcció. Això sí, compta amb la presència de mobiliari antic i estris de la terra de la família que donen a la casa calidesa i personalitat.

Casa Martí és un espai confortable, compost per espais diàfans, on la incidència de la llum natural és molt important. Un emplaçament idoni per gaudir del silenci i el descans, per explicar contes als més petits vora del foc, i per compartir experiències. Disposa de tot tipus de comoditats: llar de foc, terrassa, barbacoa, cuina totalment equipada, jardí, hort i piscina. Casa Martí-Retocades (9)

Els seus hostes poden gaudir d’excursions de senderisme i BTT, rutes a cavall, visites als principals espais arquitectònics i culturals de la zona, així com perdre’s pels bonics racons de Sant Domí, que compta amb l’església de Sant Pere, les Fonts de Sant Domí i de Branques, i les restes del Castell medieval. Casa Martí de Sant Domí (2)

Pot acollir fins a vuit persones, i compta amb la flexibilitat de reservar-se sencera o per habitacions. A la primera planta hi ha una habitació per dues persones, amb bany complet i sortida exterior; i a la planta superior dues habitacions amb banys complets i amb capacitat per tres persones. Casa Martí-Retocades (4)

Casa Martí aposta per gaudir de la bona gastronomia de proximitat. Aquesta família viu intensament la tradició agrícola i es dedica a conrear, entre altres cultius, llegums típiques de la zona, com el cigronet o el pèsol negre. Per aquest motiu, des de la casa rural es poden organitzar escapades a l’hort per collir productes o visitar els camps. Tanmateix, Casa Martí compta amb servei d’esmorzar i, a petició, realitza dinars i sopars basats en aquests productes ecològics.

Més informació: Casa Martí

Sant Domí (SantGuim de Freixenet)

www.casamarti.cat / [email protected]

639 434 285 | 973 556 372

 

Comentarios