27.01.2021 |
Territoris.cat

El celler Tomàs Cusiné impulsa la primera Cursa de la Verema

El celler del Vilosell que dirigeix el mollerussenc Tomàs Cusiné organitza aquesta prova en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus.

Cartell promocional de la Cursa de la Verema del Celler Tomàs Cusiné.
Cartell promocional de la Cursa de la Verema del Celler Tomàs Cusiné.
El celler Tomàs Cusiné impulsa la primera Cursa de la Verema

El celler Tomàs Cusiné organitza la primera Cursa de la Verema, una prova que se celebrarà a El Vilosell el diumenge 5 d'octubre, amb una doble finalitat, divulgar els atractius del paisatge garriguenc i com a mostra de suport a la Fundació Catalana de Lupus.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest divendres a la Diputació de Lleida, amb la participació d'Arcadi Climent, membre de l’equip organitzador Lleida World Extrem; l’alcalde d’El Vilosell, Jordi Nogué, i la directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó.

Arcadi Climent, ha explicat que la cursa comptarà amb dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre de 16 quilòmetres. Ambdós circuits passaran per les vinyes del celler Tomàs Cusiné i la més llarga pujarà fins a la Serra de la Llena. Per la seva banda l'alcalde d’El Vilosell, Jordi Nogué, ha manifestat l’agraïment per muntar aquesta cursa al municipi, ja que permetrà donar a conèixer el seu entorn.

Aquesta iniciativa s’ha organitzat en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus, una entitat sense ànim de lucre creada per metges especialistes de l’Institut de Recerca de Lupus de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que presideix el doctor Josep Ordi Ros, coordinador de la Unitat de Lupus del Servei de Medicina Interna.

La directora de Comunicació del Celler Tomàs Cusiné i patrona de la Fundació Catalana de Lupus, Mireia González Antó, ha explicat que un percentatge del preu de la inscripció anirà destinada a aquesta fundació per promoure la investigació del lupus.

El celler Tomàs Cusiné impulsa la primera Cursa de la Verema
comentaris