12.04.2021 |
Territoris.cat

Desarticulat un grup de traficants de droga a la Noguera

S’ha detingut tres persones, que han ingressat a la presó, i s’ha intervingut marihuana, cocaïna i haixix

Material confiscat a la banda de traficants
Material confiscat a la banda de traficants
Desarticulat un grup de traficants de droga a la Noguera

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el passat dijous, 6 d'octubre, tres homes, de 25, 26 i 41 anys d'edat, de nacionalitat marroquina i veïns de Balaguer com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els detinguts són el resultat d'una investigació oberta fa uns mesos arran unes informacions que apuntaven l’existència d’un grup de persones que es dedicaria a la venda de substàncies estupefaents, tant a consumidors finals com a intermediaris, per Balaguer i poblacions properes.  

Els investigadors van determinar que es tractaria de tres persones que viurien en diferents pisos d'un mateix edifici del carrer Bellcaire de Balaguer. En el decurs de la investigació els agents van constatar que aquestes persones, de forma continuada, traficaven amb cocaïna, haixix i marihuana.

La Policia de la Generalitat, va detenir dos homes i van trobar 7,4 quilograms de marihuana, 19,3 grams de cocaïna, 53,5 grams de haixix, 6 telèfons mòbils, dues balances de precisió i substàncies per adulterar la droga. A més, van intervenir 4.422 euros, tot en moneda molt fraccionada. Agents de la Unitat d’Investigació de la Noguera, també van detenir un home de 41 anys d'edat i es van comissar 16 telèfons mòbils i 11.760 euros més.

Les tres persones van quedar detingudes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A dos d'ells també se’ls acusa d’un delicte contra la seguretat viària ja que, un cop detinguts, es va comprovar que un d'ells no havia obtingut mai el permís de conduir i l'altre havia perdut tots els punts. Els investigadors, però, els havien vist conduir en nombroses ocasions durant la fase d’investigació.   

Desarticulat un grup de traficants de droga a la Noguera
comentaris