Joan Ramon Ribelles i el Team 38, pòdium en les 24 h de Montmeló

El pilot del Palau d'Anglesola i l'equip de Ripollet van aconseguir una meritòria tercera posició d'equips, tot i les dificultats i la mala passada dels neumàtics.

L'equip del Team 38 en el moment de pujar al pòdium.
photo_camera L'equip del Team 38 en el moment de pujar al pòdium.

Es podria dir que l'esforç de l'equip del Team 38, del que en forma part el pilot del Palau d'Anglesola Joan Ramon Ribelles, va ser faraònic, malgrat que les dificultats van aconseguir una meritòria tercera posició d'equips en la categoria Superbike, en les 24 hores de Catalunya, que es va celebrar aquest diumenge al Circuit de Catalunya a Montmeló.

La Suzuki 1.000 que va rodar des de les 3 de la tarda del dissabte fins a la mateixa hora del diumenge, la van pilotar, al costat de Ribelles, Josep Dolat, Joan Mateu, i Dídac Fernández. Pilots que en alguns moments de la prova van rodar en segon lloc, però l'adversitat va jugar una mala passada a l'equip de Ripollet, primer amb els problemes amb els neumàtics, que van fer perdre diverses posicions, i posteriorment un accident.

L'experiència de l'equip tècnic del Team 38 i la tenacitat dels pilots amb una bona estratègia, va fer possible que durant les hores de la matinada poguessin recuperar posicions fins arribar al tercer lloc, el que va significar un gran premi per l'equip, que competia amb 51 equips de tota Europa.

Joan Ramon Ribelles, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida, i de Tallers A. Miquel de Sidamon, va mostrar la seva satisfacció, per aquesta fita que significa un èxit en la seva trajectòria com a pilot, i per l'equip de Team 38. Una prova que segons els responsables del Circuit de Catalunya van seguir més de 25.000 espectadors.

Yamalube Folch Endurance, amb els pilots Daniel Ribalta, Pedro Luis Vallcaneras, Arturo Tizón i David Checa, ha fet història avui al Circuit de Catalunya al sumar la seva vuitena victòria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme en 19 edicions, després de completar 746 voltes i millorar el seu propi rècord de fa dos anys (742 girs).