17.07.2019 |
Territoris.cat

Monestir de les Avellanes, descans entre murs històrics

Publireportatge de l'Extra de Cases Rurals de la revista Territoris Magazín #Agost 2018 

El Monestir de les Avellanes aixopluga en el seu interior una hostatgeria de tres estrelles amb trenta-set habitacions dobles, vistes precioses a l’entorn.
El Monestir de les Avellanes aixopluga en el seu interior una hostatgeria de tres estrelles amb trenta-set habitacions dobles, vistes precioses a l’entorn.
Monestir de les Avellanes, descans entre murs històrics

A només 40 km de la capital de Ponent, ben comunicat gràcies a la C-12 i la recentment inaugurada variant de Balaguer, es troba en el punt quilomètric 181 el Monestir de les Avellanes, un lloc idíl·lic per descansar, gaudir d’una bona gastronomia i descobrir el Montsec.

Es tracta d’una antiga abadia del segle XII que en ple segle XXI conserva l’essència de les primeres comunitats de monjos i que, encara avui, gràcies a la dedicació dels Germans Maristes, podem parlar d’un Monestir viu, religiosament parlant i molt actiu, a nivell turístic i cultural. GIF-MONESTIR-AVELLANES

El Monestir de les Avellanes aixopluga en el seu interior una hostatgeria de tres estrelles amb trenta-set habitacions dobles, vistes precioses a l’entorn, bany propi i, sobretot, desconnexió total per fugir del dia a dia i així poder-se retrobar amb un mateix. Monestir de les Avellanes

Compta amb el restaurant El Claustre, que sota la direcció del Xef Bobby Cabral, fa que la gastronomia sigui un gaudir de sensacions tot observant el claustre romànic que s’erigeix al costat de la sala. El Restaurant està obert tots els dies de la setmana i ofereix menús diaris, de cap de setmana i festius i d’altres per celebracions.

El Monestir convida als visitants a conèixer la seva monumentalitat a través d’una visita guiada, una història – amb més de vuit-cents cinquanta anys- que en bona part està documentada en l’arxiu del Monestir Bellpuig de les Avellanes. També es pot visitar l’Arxiu Gavín, considerat un dels arxius personals més grans de tota Europa, amb un enorme fons documental sobre temes religiosos i sobre cultura catalana. Monestir de les Avellanes6

A més a més, la comunitat marista resident, ofereix l’opció d’allotjar-se en la Casa d’Espiritualitat, tan a nivell individual com per petits grups.

Pels voltants del Monestir es poden visitar nombrosos llocs d’interès, a peu o amb bicicleta –val a dir que el Monestir és centre BTT de la Noguera–. També s’hi poden fer altres activitats i conèixer tot el que la Noguera ofereix als seus visitants. Monestir de les Avellanes5

Aquest projecte està encapçalat per un equip humà, professional i jove que busca en el benestar dels hostes, i en l’experiència diferencial, la seva màxima expressió. 

Més informació: Monestir de les Avellanes
Ctra. C-12, km. 181
25612 Os de Balaguer

www.monestirdelesavellanes.com

 [email protected]

973 43 80 06

Facebook Monestir de les Avellanes

Twitter @mavellanes

 

Comentarios