El conseller Ciuraneta inaugura la III Mostra de Formatges Artesans del Palau

Dissabte dia 3 es farà un sopar temàtic a més d'una jornada i taller, mentre que diumenge els visitants podran degustar i adquirir els formatges exposats amb parades de diferents indrets de Catalunya 

Demostracions en el marc de la Mostra de formatges artesans del Palau d'Anglesola
photo_camera Demostracions en el marc de la Mostra de formatges artesans del Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola, amb la col·laboració de Formatges Camps, ja tenen enllestit el programa de la III Mostra de Formatges Artesans la qual es realitzarà aquest diumenge dia 4 d'octubre amb parades de formatges artesans de diferents indrets de Catalunya, els quals es podran degustar i comprar directament del productor.

Mostra de Formatges de l'edició 2014Inaugurarà la mostra d'enguany el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural, Jordi Ciuraneta, qui estarà acompanyat per l'alcaldessa d'aquesta població del Pla d'Urgell, Montserrat Meseguer, i de Robert Camps, de Formatges Camps del Palau, com a formatger amfitrió.

Els visitants podran gaudir també de tasts guiats amb maridatge de cervesa

Durant tota la jornada dominical es desenvoluparan diferents activitats com el Tast guiat de formatges cremosos artesans, de la mà d'Alejandro Dibason, i maridat amb cervesa artesana El Matoll (a les 11 del matí i a les 7 de la tarda); un taller infantil d’elaboració de formatge, a càrrec de Laia Pont (a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda), o un taller de cuina per part del restaurant Resquitx - La Boscana (a la 1 del migdia i a les 6 de la tarda).

Prèviament, per al dissabte dia 3, s'ha organitzat, al pavelló poliesportiu, un sopar temàtic de la mà d'Albert Marimon, millor cuiner de Catalunya, del restaurant La Cava de Tàrrega

Durant la tarda de dissabte es realitzarà també, a les set, la jornada tècnica Formatge i territori, a càrrec de Martí Vicente, bloguer de mundoquesos.com i Robert Camps, i que presentarà Meseguer. En acabar es portarà a terme un taller pràctic sobre els formatges catalans. 

Comentaris