25.02.2021 |
Territoris.cat

La campanya consistirà a fer una fotografia mossegant una peça de fruita

Plusfresc se suma a la campanya que inicia Postureig de Lleida per tal de promoure la defensa del producte local

La campanya té com objectiu fomentar el consum de la fruita lleidatana
La campanya té com a objectiu fomentar el consum de la fruita lleidatana
La campanya consistirà a fer una fotografia mossegant una peça de fruita

Plusfresc fomenta el consum de la fruita de LleidaPostureig de Lleida ha impulsat un nou repte que té com a objectiu promoure el consum de fruita local.

Aquest repte consisteix a motivar a la població per fer-se una fotografia mossegant una peça de fruita que hagi estat elaborada a Lleida i compartir-la a les xarxes socials amb el hashtag FruitaDeLleidaChallenge i nominar amics perquè s'uneixin a la campanya. 

Per tal de sostenir el consum de fruita local la cadena de supermercats Plusfresc s'ha sumat, per segon any consecutiu, a la campanya.

L'objectiu és donar suport als productors locals que ofereixen productes variats, frescos i de proximitat.

Segons ha explicat el director general de la cadena, Francisco González, s'han volgut sumar a aquesta iniciativa per contribuir a la defensa de l'agricultura de Lleida, ja que el producte local és un dels principis més importants de Plusfresc des de la seva creació. Per aquest motiu, a banda d'aquesta campanya també se sumen de manera periòdica a altres iniciatives que donin suport al producte autòcton.

Entre altres, l'any passat van retirar totes les pomes i peres de producció importada com a resposta al veto rus que tenia com a objectiu refusar la fruita europea.

La campanya consistirà a fer una fotografia mossegant una peça de fruita
comentaris