25.02.2021 |

Proba imatge verical

kjkgdSDKLHCC  MASGBDIUQSGDQWGD
Proba imatge verical

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el proper dimecres 20 de juny una xerrada sobre Què és el coaching? Aplicacions i beneficis, a càrrec de Jordi Urgell, coach personal i formador en empresa privada i escoles de negocis. L’activitat tindrà lloc a les 20.30 hores.

A banda d’aquesta activitat la biblioteca també serà seu el proper dimarts 26 de juny a partir de les 6 de la tarda de la presentació del projecte LlevaDona, impulsat per un grup de llevadores amb l’objectiu de vetllar tant per la mare com per l’infant durant l’embaràs i també en el postpart.

 D’altra banda, el Centre Cultural acollirà el proper dijous dia 21 la presentació del llibre Predominis visuals. L’organització més eficaç que té el cervell per integrar el món que ens envolta, de l’optometrista mollerussenc Manuel Roure. L’acte tindrà lloc a les 9 del vespre i comptarà amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. Ramon Porqueres, òptic i optometrista, doctor en Optometria pel New England College de Boston, serà l’encarregat de fer la presentació del llibre, el primer d’aquesta matèria escrit en català. 

Proba imatge verical
comentaris