07.04.2020 |

Betagarri i Lax'n'Busto retornen al l'escenari del Concert de l'Estelada

El grup basc Betagarri celebrarà el seu 20è aniversari presentant en exclusiva a Catalunya el nou treball Zorion argiak, en el Concert de l'estelada de Vilanova de Bellpuig.
Lax'n'Busto repeteix a l'escenari del Concert de l'estelada de Vilanova.
Lax'n'Busto repeteix a l'escenari del Concert de l'estelada de Vilanova.
Betagarri i Lax'n'Busto retornen al l'escenari del Concert de l'Estelada

El Concert de l'estelada aprofita coincidències per garantir l'èxit de la seva primera dècada, el grup basc Betagarri celebrarà els vint anys d'escenaris presentant a Vilanova de Bellpuig el seu desè disc Zorion argiak, el que vol dir Llums de felicitat. Un treball en el que la banda d'Euskalerria recull 23 noves peces en les que compta amb un gran nombre de col·laboracions com la de Tonino Caratone, el Drogas, Iñigo Muguruza o Pirritx eta Porrotx.

Betagarri, grup de música Ska/Reggae, ja va trepitjar l'escenari de Vilanova de Bellpuig en dos ocasions, el 2008 i el 2009, anys on l'assistència de públic al concert va ser tot un èxit.

La darrera de les confirmacions que s'incorporen al cartell de l'Estelada són els Lax'n'Busto, el grup del Vendrell que ha estat referent del pop rock català, des dels seus inicis a l'any 1986. Una banda amb una dilatada trajectòria amb milers de discos venuts i un palmarès de premis als millors treballs. Malgrat el canvi del seu cantant l'any 2006, amb la incorporació de Salva Roncero, el grup no ha parat mai de fer concerts i crear nous discs i projectes musicals com aquest ultim disc 'Simfònic', una gravació d'un concert del Lax'n'Busto conjuntament amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà sota la direcció de Joan Albert Amargós.

Amb aquest grup el Concert de l'estelada s'assegura que el 6 d'abril sigui una gran nit de festa i reivindicació per la música feta a casa nostra.

Comentarios