16.09.2021 |

El Consell Comarcal crea una borsa de treball a través de les xarxes socials

Facebook és l'eina a través de la qual el Servei Comarcal de Joventut del Pla d'Urgell ofereix una borsa de treball per a joves a partir dels 16 anys, la plataforma que va entrar en funcionament fa quinze dies, ja compta amb 130 seguidors.

El joves que van participar en el programa Suma't.
El joves que van participar en el programa Suma't.
El Consell Comarcal crea una borsa de treball a través de les xarxes socials

Els tècnics de joventut de l'en comarcal consideren que Facebook permet arribar de forma molt ràpida i directa als joves de la comarca i, per això, es va decidir utilitzar-la com a eina de difusió de les ofertes que feina que troben i que poden interessar als seus usuaris. Funciona com un taulell d’anuncis, de manera que les persones interessades en una oferta de feina que s’hagi fet pública s’han de dirigir directament a l’empresa que busca personal; els tractes, per tant, es fan entre les empreses i els candidats a un lloc de treball i els Serveis Comarcals de Joventut ofereixen la mediació, la canalització de la informació.

A més a més de servir per a poder acostar més ofertes de feina a nois i noies a partir de 16 anys, la pàgina permet obtenir dades estadístiques de les consultes, dades que poder ajudar a millorar encara més el servei dirigit als joves de la comarca.

Els Serveis Comarcals de Joventut, que ofereixen cursos de formació de monitors, premonitors i d’altres cursos de formació en el lleure, venien fent públiques ofertes de feina en el sector del lleure específicament dirigides als joves amb què tenien contacte arran de l’organització dels cursos. A partir d’ara, es posa a disposició de tots els usuaris (només cal clicar “M’agrada” a la pàgina Borsa Jove de Treball del Pla d’Urgell a Facebook) aquesta nova eina que s’amplia a totes les ofertes de feina que puguin sorgir dirigides al jovent.

Els Serveis Comarcals de Joventut han anat creant el darrer any una xarxa d’amistats a través del Facebook de Joventut Pla d’Urgell per accedir als joves de la comarca de manera directa i fàcil. A través d’aquesta pàgina, que arriba a 2.600 nois i noies del Pla d’Urgell, ofereixen informació de les activitats culturals, esportives, de lleure i lúdiques que poden interessar els joves de la comarca i alhora faciliten informació sobre prevenció de conductes de risc.

El Consell Comarcal crea una borsa de treball a través de les xarxes socials
comentaris