21.11.2019 |

El Consell Comarcal organitza un curs de monitors de lleure

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell a través dels Serveis Comarcals de Joventut ha convocat un nou curs de monitors de lleure obert a persones a partir de 18 anys.
El curs tindrà una durada de 150 hores de classes que es distribuiran els dissabtes.
El curs tindrà una durada de 150 hores de classes que es distribuiran els dissabtes.
El Consell Comarcal organitza un curs de monitors de lleure

Els Serveis Comarcals de Joventut han organitzat un curs de monitors de lleure amb la voluntat d'oferir una formació que pot facilitar l’accés al món laboral en un sector amb una important demanda. El curs s'iniciarà el 6 d'octubre, i tindrà una durada de 150 hores de classes que es distribuiran els dissabtes fins al mes de novembre. Les sessions del curs s’han programat durant els caps de setmana, amb la finalitat de facilitar l’accés a la formació als joves que es trobin estudiant fora de la comarca.

Amb aquest curs de monitors de lleure, l'ens comarcal té la voluntat de formar persones que els motivi en el món del lleure infantil i juvenil, transmetre uns valors i aprendre la teoria i les dinàmiques que implica el treball en aquest àmbit. Un cop finalitzat el curs amb la valoració adequada, els participants obtindran un carnet oficial que els acreditarà per poder accedir al món laboral en tots aquells àmbits que tinguin relació amb el lleure infantil i juvenil.

Comentarios